Kerst 2017 - Bloem & Kreatie

Bloem & Kreatie
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Kerst 2017

 
 
Kerst MOS boom € 40,=
 
Een gave boom, hoogte    en breedte   cm.
 
De basis is van hout en gaas. Voor-,  zij – en achterkant zijn helemaal bedekt,
 
ook zit er reliëf in het geheel, gewoon een prachtig object voor jarennnn!!
 
 
 
Kerst TEGEL  € 35,=
 
Op een houten terrastegel maken we , naar keuze, een kerstarrangement. Dit kan een strak vierkant stuk zijn of een vrije vorm of een witte kerst…dit is een kerstboom, gemaakt door lagen op elkaar te plaatsen. Erg leuk! Kan uiteraard ook in natuurlijke teinten. Alles naar eigen keuze!
 
De tegel kan je ophangen of op de tafel liggen…dan kunt u er evt. een mooie dikke kaars in het midden zetten of een windlicht. Heel veel mogelijkheden met deze tegel-workshop!! Zeker lang houdbaar en de bloemen zijn evt. gemakkelijk te verversen.
 
 
 
Kerst TAART  € 25,=
 
Mmmmmmm….wat een lekker ding! Ook nog erg leuk en relaxed om te maken! We steken vers kerstgroen en verse kerstbloemen in het steekschuim, lekker vol, een mooie dikke taart!
 
Lang houdbaar en evt. kunt u de bloemen gemakkelijk verversen.
 
 
 
Kerst GROEN boom € 30,=
 
Op een zinken emmertje maken we verse kerstboom. We steken van alles in het steekschuim, kleur en vorm naar eigen keuze. Niet moeilijk om te maken, wel een pracht resultaat! Lang houdbaar!
 
 
 
Kerst BOEKET in vaas € 30,=
 
Een stoer boeket van takken, mooi groen en stoere sterke bloemen. Geschikt in een gave papieren luxe tas.. met een emmertje erin. Toppertje!! Onmisbaar op uw kersttafel!!

 
Copyright 2016. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu